Cautare

911 de rezultate pentru "monica tatoiu" (6.41 secunde)
O femeie a depus plangere penala impotriva celebrului medic oftalmolog Monica Pop.
"Chiar daca este lansata pe data de 13, cred ca este o campanie care vine in sprijinul societatii romane" a declarat ministrul Anca Boagiu la conferinta la care au participat, printre altii, Monica Macovei, ministrul Justitiei, Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Christian Zeileissen, ambasadorul Austriei.
ßi de data acesta, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a venit in fata Legislativului cu critici la adresa activitatii CSM, legate de deficientele de management ale instantelor, raspunderea disciplinara a magistratilor si unificarea practicii judecatoresti.
"Ma intreb de ce doamna Monica Macovei dezinformeaza cu un asemenea tupeu si cu o asemenea insistenta societatea romaneasca, incercand in acelasi timp sa promoveze un proiect de lege (privind infiintarea Agentiei de Integritate Morala - n.r.) in legatura cu care zdrobitoarea majoritate a clasei politice si a societatii civile este de acord ca nu respecta standardele si valorile europene", a aratat deputatul social-democrat.
Desi in martie ministrul Justitiei a reusit sa obtina un sprijin politic atat de la Coalitie, cat si de la Opozitie pentru ca procurorul-general si seful DNA sa ramana in subordinea sa, ieri, in plenul Camerei Deputatilor, Monica Macovei a pierdut aceasta sustinere, prin schimbarea pozitiei de catre deputatii UDMR, PC, PSD si PRM.
Democratii, optimisti cu privire la clauze Euroobservatorii democrati Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre si Marian-Jean Marinescu au mai spus ca menirea lor este sa sustina si sa transmita europenilor eforturile Guvernului roman in vederea integrarii la 1 ianuarie 2007.
Astfel, Dan Voiculescu i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa precizeze public daca ii mai sustine sau nu pe ministrii Monica Macovei si Vasile Blaga, "responsabili de penitenciare si de frontiere".
El a avut intrevederi cu presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Iulian Galca, cu presedin-tele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, cu ministrii de Interne si de Justitie, Vasile Blaga, respectiv Monica Macovei, cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Markó Béla.
In cursul zilei de ieri, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a avut o prima intalnire cu comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, impreuna cu presedintele CSM, Iulian Galca, si procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Carmen Galca.
Deputatul PC Sergiu Andon a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, da curs unui "nou program de dezinformare premeditata" a populatiei, de inducere in eroare a organismelor europene, de demonizare excesiva a Parlamentului prin declaratiile privind ANI.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a raspuns ieri atacurilor Partidului Conservator de saptamana trecuta, acuzand formatiunea politica de santaj dupa modelul fostei Securitati si sustinand ca nu are nimic de ascuns din trecutul sau.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Intentia oficialilor Baniei de a face un incinerator pentru deseuri menajere netoxice la Craiova, pe bani europeni, este minunata, dar nu se poate materializa mai devreme de anul 2017, dupa cum apreciaza directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Dolj, Monica Mateescu.
"Monica Macovei se refera la o hotarare de guvern", a explicat Tariceanu, exprimandu-si credinta ca ministrul Justitiei nu a stiut acest lucru atunci cand a recomandat ca legile sa fie avizate inainte de CSAT.
Criticata de ministrul Justitiei, Monica Macovei, varianta Comisiei juridice prevede ca ANI sa controleze doar declaratiile de avere si nu averile.
Prevederile acestei hotarari de guvern au fost invocate si de mi-nistrul Justitiei, Monica Macovei, care a sustinut ca pachetul legilor sigurantei trebuie sa primeasca avizul CSAT inainte sa fie aprobate de Executiv. ... "Doamna Monica Macovei se refera la o hotarare de guvern.
Aviz negativ de la Macovei Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, a anuntat ca ministrul Monica Macovei are obligatia sa avizeze acest act normativ.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, ar putea candida ca independent pe listele Partidului Democrat la alegerile pentru Parlamentul European din mai, au declarat ieri surse din PD.
AMP critica si avertismentul de joi al ministrului Justitiei, Monica Macovei, potrivit caruia amendamentele aduse OUG 131 privind DIICOT "sunt menite a decredibiliza procurorii".
Ministrul demisionar Mihai Razvan Ungureanu conduce in topul increderii in membrii Cabinetului Tariceanu, urmat de ministrul Justitiei, Monica Macovei, si de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, reiese dintr-un studiu INSOMAR realizat in perioada 15-20 februarie. ... Urmatoarea pozitie a fost ocupata de ministrul justitiei, Monica Macovei (13%).
google-analytics.com